top of page

SERVICII

Psihoterapie individuală

Este un proces de explorare și autocunoaștere în care, ghidat de terapeut, cercetezi și identifici sursele aflate în spatele unei situații neplăcute sau conflictuale, astfel încât să poți înțelege și schimba relațiile și tiparele disfuncționale. Acest proces te ajută sa reduci sau să elimini anxietatea, să faci pace cu trecutul și să poți privi spre viitor, să fii mai bine cu tine, să îți recapeți încrederea și stima de sine, să te eliberezi de vinovăție sau rușine.
O ședința durează 50 min și frecvența este, de regulă, săptămânală.

Terapie de grup

Este o alegere buna atunci când ai nevoie de o rețea de sprijin în cadrul căreia să înțelegi că și alte persoane se confruntă cu situații similare, printre beneficiile acestui tip de alegere fiind: validarea prin comparație, acceptarea, dezvoltarea abilităților sociale, schimbul de idei, depășirea timidității, altruismul, insightul.
Frecvența întâlnirilor este săptămânală, durata este de 60-90 min, grupurile sunt formate din 4-6 persoane.



 

Workshopuri pentru copii si adolescenti

Includ 6-8 participanți și sunt formate pe grupe de vârstă. Uneori lumea în care trăim uită care sunt lucrurile cu adevărat importante, iar presiunile și așteptările nerealiste obosesc copiii și adolescenții, ei simțindu-se neînțeleși, debusolați și fără direcție. Prin aceste ateliere îmi propun să ii ajut să se redescopere, să spună NU când cerințele intră în conflict cu nevoile lor, să exploreze capacitați pe care nu și le-au descoperit încă, să găsească o cale către echilibru, încredere și sens.

Psihoterapie de cuplu si familie

Are ca scop înțelegerea dinamicii din sistemul familial, a rolului fiecăruia în diada sau triada ce constituie cuplul sau familia. În relațiile de cuplu, fiecare vine cu propria subiectivitate, iar uneori comunicarea se pierde sub distorsiuni de tot felul. Oglinda neutră a terapeutului te poate ajuta să înțelegi și să fii deschis și către perspectiva celuilalt, să regăsești conexiunea pe care timpul, proiecțiile, experiențele de viață au îngropat-o în furie, frică, indiferență sau neacceptare, să poți ajunge la crearea unor legături sănătoase, mature emoțional.

Consiliere pre/post natala

Încă din timpul sarcinii apar modificări corporale, hormonale, emoționale care pot afecta viața psihică a mamei, implicit relaționarea cu cei din jur. Reacțiile și adaptarea emoțională a fiecăruia dintre părinți după apariția copilului poartă amprenta propriilor experiențe și identificări atât cu copilul care a fost cât și cu proprii părinți. Este o perioadă de mare vulnerabilitate pentru ambii părinți și este important să ceri ajutor specializat pentru a integra aceste experiențe care adesea vin la pachet cu stări de neajutorare, tristețe, insomnii, anxietate sau, după caz, retragere în muncă, în relații extraconjugale ori “la mama”, adică în familia de origine.

Grupuri de dezvoltare personala

Se desfășoară prin dezbateri și jocuri de autocunoaștere și au ca obiectiv lărgirea perspectivei, creșterea capacității de comunicare, negocierea poziției în relații, creșterea capacității de a stabili relații mature, obiective, sănătoase și empatice cu cei din jur și cu tine însuți.

FB_IMG_1565876893887_edited_edited.jpg
bottom of page